Подматрачни рамки »Standart »

Standart Dublo

Подматрачни рамки РосМари от моделите ДУБЛО са предназначени за спални. Те се характеризират с вграждането на два индивидуални ламела, чрез което се създават две абсолютно независими половини в леглото.
Рамка от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по-голяма устойчивост и естетика. Спрямо модела височината на рамката е от 45 до 60 мм. и дебелина 24 мм.
Основен носещ елемент в подматрачните рамки са ламелите. Затова те трябва да отговарят на строги критерии като еластичност и деформационна издръжливост. В подматрачните рамки РосМари се вграждат ламели със следните параметри:
- 15-16 бр. букови ламели
- многопластови -7-11 пласта
- ширина - 53-60 см.
- дебелина - 8,10,11,12 мм.
Пластмасовото (полиетиленово) легло, чрез което ламелът се вгражда плътната основа на рамката, е предназначено да предотвратява нежеланото скърцане и неприятни шумово при експлоатация на рамката.
Опция Р - това са 5 двойни ламела, разположени в комфортната зона от таза до раменете. Съществува възможност да се регулира твърдостта на всеки ламел поотделно, определяйки по този начин различни ортопедични конфигурации, в зависимост от вашите предпочитания.
Опция Г - това е монтиран 18 - степенен механизъм в зоната на главата. Чрез него можете да коригирате горната част на рамката така, че да създава максимално удобство на тялото Ви. Релаксирате,четете или гледате телевизия, този механизъм неизменно ще работи за вашето удобство. Механизмът е самозаконтрящ се на 18 позиции, като в крайно горно положение тричотката се самоосвобождава и може да бъде прибран. Неговата изцяло метална конструкция гарантира дълготрайната му експлоатация.
Опция К - това е комбинация от 18 - степенни механизми, монтирани в зоната на главата и караката. Чрез тях можете да позиционирате двете зони на рамката, в положения удобни за Вас. Така се дава възможност за отмора на цялото тяло след тежък и напрегнат ден.
Възможност за освобождаване на механизмите и използване на ПОДМАТРАЧНОТО ПРОСТРАНСТВО